Nejnovější recenze ze sekce Dětské povlečení
- Hezký design.
Povlečení jsem zakoupila pro svou vnučku, takže zatím není co hodnotit, kromě krásného motivu, pro který bylo povlečení zakoupeno.
Vše perfektní.
Doporučuji povlečení příjemné
- pěkné
- není moc teplé přestože vzhledem evokuje zimní období
Byl to dárek,je moc pěkné ,více zkušeností s ním nemám
Dala jsem vnoučkovi.Jemný dětský motiv ,aby se mu hezky spinkalo,na omak příjemné.Spaní je pro děti základ.
Vypadá dobre .Nerozbaluji,je to dárek .
Tenčí bavlna, příjemná na dotek.
Moc hezky vzor, příjemná látka, v zimě zahřeje lépe než běžné bavlněné povleceni
- Pěkný povlečení
- Pěkné povlečení.
Vypadá krásně a není to žádná pestrobarevná šílenost.
I dětské povlečení může být vkusné.
Odpovídá vyobrazení
- Příjemný materiál, barva odpovídá požadavkům, není co vytknout. Vřele doporučuji.
- pěkné
krásné
- Tisk obrázků odpovídá fotografiím na webu
- Povlak peřinky je o odstín světlejší než u polštářku
- Drobně nedošité - cca cm. Lehce opravitelné.
Povlečení je z příjemného materiálu, dětem ve školce se líbí. Pradlena je spokojená s kvalitou, zejména pak se skrytým umělohmotným zipem. Naprosto v pohodě lze "žehlit", mandlovat. U jednoho (z 25 povlečení) drobné nedošití švu, ale to nestálo za řeč. Sami jsme opravili během minutky.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »